50 lei Pariu Gratuit GARANTAT pentru semifinalele masculine de la Wimbledon!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Astazi, tenisul revine in prim-planul evenimentelor sportive, prin cele doua super confruntari programate in semifinalele turneului de la Mare Slem de la Wimbledon: Djokovici – Bautista Agut si Nadal – Federer.  

NetBet, agentie care televizeaza integral turneul din capitala Angliei, ne aduce o promotie speciala, ce are in vedere cele doua semifinale. Este vorba de un pariu gratuit de 50 de ron, pe care NetBet il ofera tuturor utilizatorilor!

Cum poti beneficia de oferta?

1 Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2 Plasează un pariu single PRE-LIVE de min. 100 RON pe un eveniment din turneul de simplu de la Wimbledon și primești FREEBET 50 RON!

3 FREEBET-ul va putea fi plasat pe un eveniment LIVE de simplu de la Wimbledon în 24 de ore de la creditarea acestuia.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu