50 RON pariu gratuit pentru meciurile din faza grupelor Europa League!

europa league
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Astazi se trage linie si in grupele celei de-a doua competitii intercluburi europene. Winmasters îți oferă 50 RON freebet pentru a intra în acțiune! Mărește-ți castigurile pariind pe echipele tale preferate!

Cum primesc pariul gratuit:

1. Clic aici pentru a-ti deschide un cont la winmasters. Agentia te intampina cu un bonus special de 555 lei!

2. Clic pe butonul Particip din promotia 50 RON pariu gratuit pentru meciurile din faza grupelor Europa League! Doar astfel te poti inscrie la promoție.

2. Plasează minim 5 pariuri LIVE sau pre-meci (miză minimă 20 RON, cotă minimă 1.75) pe oricare meci programat astazi in Europa League ( Faza Grupelor ) și primești un voucher pariu gratuit de 50 RON pe care îl poți plasa pe orice meci de fotbal dorești.

Intră în acțiune, bucură-te de fotbal și pariuri gratuite!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu