Liga 1 Betano: Streaming live, peste 1300 de variante de pariere si 500 de lei BONUS!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Agentia Betano sustine campionatul intern de fotbal, Liga 1 si vine in sprijinul pariorilor ce prefera sa investeasca pe aceasta competitie.

Betano este singura agentie din Romania ce ofera streaming live pentru toate partidele din Liga 1, transmisiuni disponibile atat pe calculator, cat si pe aplicatiile mobile Andorid & IOS ale agentiei Betano. Pentru fiecare meci din Liga 1, Betano va pune la dispozitie peste 1300 de variante de pariere dar si ceva in plus! Fiecare nou client Betano beneficiaza acum de un bonus de bun venit de 100% din suma depusa, pana la 500 de lei!

Cum pot beneficia de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  1. Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  2. Fă o depunere pe Betano.com (de minim 10 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 10 lei, primesti in plus 10 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  3.  Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești niciun „cod special” la depunere.
  4.  Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu