Betfair iti ofera oportunitatea de a trai o zi precum Leo Messi!

Ce microbist care se respecta nu vrea sa ajunga macar o data pe Camp Nou? Dar sa joace si sa se antreneze pe terenul de pregatire oficial „Ciutat Esportiva Joan Gamper”? Acum visele pot deveni realitate!


#MagicOfBarca este numele promotiei extraordinare prin care Betfair iti ofera tie si inca unui prieten posibilitatea de a trai o zi precum Leo Messi, Andrés Iniesta sau Luis Suarez.


Ce include pachetul #MagicOfBarca?
  1. 8 x Persoane vor câştiga pentru ei înşişi, plus pentru invitații lor:
    • 2 x Bilete de zbor la clasa economică spre Barcelona din oraşul de origine
    • 2 nopți de cazare într-o cameră dublă cu mic dejun inclus
    • Un tur privat pe stadionul Camp Nou
    • 2 x bilete la meciul FC Barcelona v Las Palmas
    • Sesiune de formare cu antrenorii oficiali ai școlii FCB şi jocul unui meci la terenul de antrenamant FC Barcelona – Ciutat Esportiva Joan Gamper
    • 2 x truse personalizate FC Barcelona
  2. Valoarea comercială al premiului ce va fi câştigat de fiecare persoană ce provine din Romania este aproximativ 1,650,00 €.

Cum participi?

Daca pana acum eram obisnuiti sa participam la promotii prin intermediul pariurilor, de data aceasta Betfair premiaza… dragostea! Scrie AICI de ce esti cel mai mare fan al FC Barcelonei pentru a avea o sansa de castig!


Citeste cu atentie termenii si conditiile complete! 


 

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu