888sport iti dubleaza castigurile la Australian Open!

888sport

Cu ocazia primului turneu de Grand Slam al anului, cel de la Melbourne, 888sport vine cu o oferta excelenta. Profita pentru a obtine castiguri duble!


Aceasta oferta este rezervata exclusiv jucatorilor noi!

  1. Inregistreaza-te pe 888sport.ro – click aici.
  2. Pariaza pe Australian Open.
  3. Dubleaza-ti castigurile daca primul tau pariu este castigator.

Termeni si conditii
  1. Câștigurile suplimentare vor fi plătite în Free Bets.
  2. Pentru a fi eligibil pentru această ofertă, jucătorul trebuie să se înregistreze folosind link-urile disponibile pe această pagină.
  3. „Dublează-ți câștigurile” înseamnă o creștere a câștigurilor obținute din primul pariu eligibil al jucătorului pe Australian Open, care va avea loc în perioada 16 – 29 ianuarie 2017. Câștigurile vor fi dublate doar dacă un jucător îndeplinește toate criteriile stabilite în Termeni și condiții.
  4. Oferta „Dublează-ți câștigurile” este limitată la o valoare a pariului de 50 (cincizeci) Lei. Pentru pariurile cu o valoare mai mare de 50 (cincizeci) Lei, dublarea câștigurilor se va aplica doar primilor 50 (cincizeci) Lei din pariu, iar restului sumei pariului i se va aplica cota normală.
  5. Pentru versiunea integrală a termenilor și condițiilor, apăsați aici.

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu