La 888Sport, beneficiezi de o cota de 16.00 in cazul unei victorii a lui Atletico Madrid!

Mai e doar o zi pana la confruntarea serii in UEFA Champions League. Pe “Allianz Arena”, din Munchen, de la ora 21:45, Bayern o va infrunta pe Atletico Madrid, in derby-ul grupei D. Desi rezultatul acestei partide nu va putea influenta ierarhia grupei, acest fapt nu exclude aerul de gala al acestui meci, care va oferi cu siguranta un spectacol fotbalistic de cea mai buna calitate.

Marti, 21:45: Bayern – Atletico Madrid

Pentru a profita in cel mai bun mod posibil de disputa de pe “Allianz Arena”, 888Sport vine cu o super-promotie menita sa ne intrageasca veniturile, pe o cale rapida si eficienta!

Astfel, cota normala la victorie a formatiei lui Carlo Ancelotti este de 1.62, dar 888Sport pluseaza cu cota extraordinara de 6.00, oferita tuturor membrilor noi! De asemenea, pariorii care cred ca liderul ierarhiei, Atletico Madrid, va da lovitura in Munchen, se vor putea bucura de o cota-bomba de 16.00, in conditiile in care, in mod normal, cota madrilenilor este de 5.75!

888sport

Termenii si conditiile pentru super-cotele de la Bayern Munchen – Atletico Madrid
Concluzii

Una peste alta, echipa Pariuri1x2 va recomanda cu caldura sa luati parte la aceasta promotie. In mod evident, Bayern – Atletico este unul dintre cele mai asteptate dueluri ale acestei saptamani, iar cotele extrem de tentante oferite de 888Sport va pot oferi satisfactia unor castiguri mai mult decat generoase!

 

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu