Chelsea – Arsenal: Castiguri duble cu scorul corect al infruntarii de pe Stamford Bridge!

Vestul Londrei întâlnește Nordul Londrei, pentru un super meci: Chelsea vs. Arsenal! Oare vor fi oamenii lui Arsene Wenger capabili de o victorie pe terenul unei mari rivale, sau Chelsea va mai face un pas imens către cucerirea titlului? Va fi cu siguranță un meci spectaculos!

Asigură-ți un Freebet cu oferta Netbet exclusivă la pariurile pe acest meci: Pariază pe Scorul Exact al partidei Chelsea vs. Arsenal și te bucuri de câștiguri duble, dacă pariul tău este câștigător!

1Pentru a participa, conectează-te la contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dând click aici

2Accesează butonul de înscriere din promotia Câștiguri duble: Chelsea vs Arsenal!

3Plasează un pariu pre-live pe bilet simplu, pe Scorul Exact al partidei Chelsea vs. Arsenal.

  • Miza din Freebet nu este inclusă în banii câștigați în cazul unui pariu câștigător. Freebetul poate fi folosit doar pentru a paria pe fotbal la cotă minimă de 1.50 și este valabil 7 zile de la data creditării.

NOTĂ: Doar pariurile pre-live, plasate pe bilet simplu, pe Scorul Exact al acestei partide sunt eligibile pentru a beneficia de această promoție. Pariurile duplicat nu vor fi luate în considerare. Se califică un singur pariu/client. Se vor acorda câștiguri duble sub formă de Freebet în limita a 80 RON!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu