eFortuna te trimite la Venetia in luna dragostei!

Venetia, Italia. Locul in care romanticii incurabili viseaza sa ajunga macar o data in viata. In februarie, luna dragostei, avem posibilitatea prin intermediul casei eFortuna sa vizitam orasul lui Titian!


Pe langa sansa de a vizita Venetia, promotia „Indragosteste-te de premii” de la eFortuna mai pune la bataie si doua IPHONE 6S, 5 oportunitati de a avea o cina romantica, 100 de premii surpriza si 1000 de premii zilnice.


Cum participi la promotie? 

Cum aduni șansele?
  • Înscrie-te pe casino.efortuna.ro/promotii. Click aici!
  • Primești o șansă în fiecare zi. În fiecare zi în care depui și joci minimum 25 RON la cazinou.
  • Primești o șansă dublă în fiecare zi de weekend. În fiecare zi de weekend, pe perioada campaniei, în care depui și joci minimum 25 RON la cazinou.
  • Primești 5 șanse în zilele “HAPPY DAYS”. Pe 14 și 24 februarie 2017, depune şi joacă minimum 25 RON la cazinou.
  • NUMĂR MAXIM TOTAL DE ŞANSE LA TRAGEREA LA SORȚI: 2 X 5 + 9 X 2 + 11 X 1 = 39

Campania se va desfășura în perioada 10.02.2017, ora 10:00 – 28.02.2017, ora 23:59, pentru participanții la toate jocurile disponibile din cazino-ul efortuna.ro.


Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu