Netbet iti ofera 10 RON FREEBET pentru fiecare gol inscris in Liga Campionilor!

Asteptarea a luat sfarsit! Fotbalul de mare calitate din Liga Campionilor se intoarce cu faza optimilor de finala. In intervalul 14-15 februarie ne vom delecta cu primele patru dueluri: Benfica Lisabona – Borussia Dortmund, PSG – Barcelona, Real Madrid – Napoli si Bayern Munchen – Arsenal Londra.


Campioanele Frantei si Spaniei se vor intalni in Liga Campionilor pentru a saptea oara in ultimii patru ani! Cele doua mari forte au dezolvat o rivalitate interesanta, transata pana acum de Barcelona care s-a impus in precedentele trei confruntari (3-1, 3-1 si 2-0).

Bayern si Arsenal se intalnesc si ele intr-un alt clasic al competitiei supreme inter-cluburi din Europa. Cele doua s-au duelat in 16-imile precedentelor trei editii, bavarezii avand de fiecare data castig de cauza. Scorul din ultima partida a fost de 5-1 in favoarea gruparii germane!


NetBet a pregatit o promotie incredibila pentru a ne bucura si mai mult de spectacolul oferit de cea mai puternica intrecere inter-cluburi din Europa: orice pariu pierzător devine câștigător pentru ca NetBet te rasplateste cu 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine!


Pentru a te înscrie la această promotie, urmează cei trei pasi de mai jos:

1Acceseaza contul tau NetBet sau inregistreaza-te AICI!

2 Inscrie-te la promotie!

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu cu cotă min. 1.5) cu o singură selecție pe turul optimilor din Champions League, iar dacă pariul e necâștigător, noi îți dăm 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON și poate fi utilizat pe meciurile din Europa League (16/01).


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu