Ai 3 cadouri garantate daca pariezi pe Champions League si Europa League! 3 x 50 lei!

ligue 1

Faza Grupelor din Champions și Europa League continuă cu confruntări senzaționale de care tu te poți bucura la NetBet! Agentia ti-a pregătit o super promoție cu 3 cadouri GARANTATE dacă alegi să pariezi pe cele mai tari competiții europene.

Plasează cel puțin 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.6 pe câte un meci distinct din Champions League și/sau Europa League (17 – 19/10). Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 3 FREEBETURI X 50 RON.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul. Nu uita ca la NetBet ai cel mai mare bonus de bun-venit din Romania »» 1500 lei!

2 Participa accesand butonul de inscriere din promotia 3 X 50 RON – Champions & Europa League

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim șapte partide din Champions League și/sau Europa League pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.6) în valoare de cel puțin 50 RON.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu