Ai 50 RON Freebet + 10 Rotiri Gratuite pentru fiecare 100RON pe care îi joci la Winmasters!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

La winmasters.ro, plăcerea ta este obiectivul principal al agentiei! De aceea, winmasters.ro a creat cea mai tare ofertă pe care ai văzut-o vreodată! Astăzi, tu decizi pe ce vrei să pariezi, iar agentia a pregătit un bonus special pentru tine!


Cum poți beneficia de ofertă?

1Deschide-ți acum un cont la Winmasters utilizând acest link special.

2Pentru fiecare 100 RON pe care pariezi, primești 50 RON Free Bet și 10 Free Spins! Oferta va fi disponibilă de 5 ori pentru a revendica până la 250 RON + până la 50 de Runde Gratuite la slotul tău preferat de la Play’n GO, Book of Dead!

3Singurul lucru de care trebuie să ții cont este că bonusurile  vor fi creditate după decontarea pariurilor tale, iar cota minimă pentru fiecare pariu care se califică la această ofertă este de 1.80.

JOACA ACUM!

NOTĂ: Pariurile gratuite vor fi disponibile pentru toate evenimentele sportive! Termenele și Condițiile acestei oferte promoționale sunt disponibile în secțiunea Informații Bonus din contul de joc!

  • Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu