Ai doua pariuri gratuite de 50 de lei pentru meciurile de la Turneul Campioanelor » Detalii!

Turneul Campioanelor este competiția în care cele mai bune jucătoare ale sezonului se luptă pentru un maximum de 1.500 puncte puse în joc. E șansa Simonei Halep să-și consolideze prima poziție WTA și șansa ta să fii recompensat cu 2 X 50 RON FREEBET pe NetBet.

Plasează cel puțin 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.5 pe câte un meci distinct de simplu feminin din Turneul Campioanelor, 23/10 – 29/10.

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici. Nu uita ca la NetBet te asteapta cel mai mare bonus de bun venit din Romania: 1500 lei gratuiti pentru pariurile tale!

2 Înscrie-te accesand butonul din promotia 2 X 50 RON – Turneul Campioanelor 

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.5) în valoare de cel puțin 50 RON.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu