Ai doua pariuri GRATUITE de 50 de lei pentru turneul de tenis de la Cincinnati: Revendica-le acum!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Drumul spre US Open continuă cu o nouă competiție pe hard! Turneul de la Cincinnati începe pe 14 august cu prima rundă de simplu feminin și masculin și ne încântă cu tenis de înaltă calitate până pe 20 august.

Plasează cel puțin 5 bilete simple (un singur meci pe bilet) LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.5 pe câte un meci distinct de simplu feminin sau masculin din Turneul de la Cincinnati, 14/08 – 20/08.Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON.

Pentru a te înscrie la aceasta promotie, urmeaza cei trei pasi de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici. Nu uita ca bonusul de bun venit oferit de NetBet tuturor noilor clienti are o valoare de 1500 ron!

2 Participa accesand butonul din promotia2 X 50 RON FREEBET – Cincinnati

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.50) în valoare de cel puțin 50 RON.

NOTA: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

ATENTIE:
  • Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție și cu o cotă minimă de 1.5 pe partidele de simplu de la Cincinnati (14/08 – 20/08) sunt eligibile pentru freebeturi.
  • Jucătorii trebuie să fi plasat cel puțin 5 pariuri simple pe Turneul de la Cincinnati (simplu feminin sau masculin). Indiferent de rezultatul pariurilor, jucătorii primesc 2 FREEBETURI în valoare de 50 RON fiecare.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 20/08 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Jucătorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este cAștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu