Ai Free Bet de 25 RON cu Misiunea Dota 2 – The International 10 la Betano!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

The International 10, un adevarat campionat mondial de Dota 2, se disputa la Bucuresti , pe „Arena Nationala” intre 7 si 17 octombrie 2021! Joaca un bilet pe aceasta competitie de ESports si indeplineste Misiunea oferita de Betano!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Joacă cel puțin 50 de lei pe meciurile de DOTA 2 – The International 10 care se vor desfășura în perioada 12/10/21 – 16/10/21
  2. Pe bilete cu miza cel puțin 25 de lei
  3. Cu o cotă minimă de 1,90 per bilet

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un Free Bet de 25 de lei.

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci miza respectivului bilet va fi anulată din misiune.
  • Pariurile plasate prin BetCombo NU sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru pariurile plasate pe meciurile de DOTA 2 – The International 10 care se vor desfășura în perioada 12/10/21 – 16/10/21, iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu sâmbătă, 16/10/2021, ora 11:50.

Participa la Misiunea Dota 2!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu