Ai Free Bet de pana la 50 RON la Betano cu Misiunea Euroliga de baschet!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Runda a doua din Euroliga vine la pachet cu o misiune creata special pentru fanii baschetului! Pariaza pe favoritii tai si acceseaza un Free Bet la Betano de pana la 50 RON!

Pentru a participa in Misiune urmează pașii de mai jos:

Logheaza-te pe contul tau Betano si participa in misiune. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

  1. Plasează două bilete de pariere pe meciurile din Euroliga de baschet (07/10/21 – 08/10/21), înainte de startul evenimentului, folosind opțiunea BetCombo
  2. Cu cel puțin 3 selecții
  3. Cu o cotă totală a biletului de cel puțin 3,00
  4. Și o miză de cel puțin 25 de lei

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi 50% din miza ta înapoi sub forma unui Free Bet (de până la 50 de lei) dacă ambele bilete sunt necâștigătoare!

Te rugăm să ții cont că:

  • DOAR biletele plasate prin BetCombo sunt considerate parte a Misiunii.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru meciurile din Euroliga de baschet (exclus Fantasy) (07/10/21 – 08/10/21).
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu vineri, 08/10/2021, ora 21:15.

Participa la Misiunea Euroliga de baschet!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu