Ai pierdut pariurile pe meciurile de La Liga? NetBet iti da banii inapoi!

La Liga revine cu partide senzaționale în 2017. Prima runda a anului ne propune chiar derby-ul primelor clasate, Sevilla – Real Madrid. De urmarit este si Atletico Madrid – Betis, un meci de traditie al primei ligi spaniole, dar si Deportivo – Villarreal, partida in care speram sa asistam la noua reusita semnata de Florin Andone.

NetBet are pentru tine o promoție pentru cele mai tari meciuri ale etapei 18 din campionatul spaniol. Urmărește partidele din La Liga la NetBet TV pe mobil sau desktop și asigură-ți pariurile oricare ar fi echipele tale favorite.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi pariuri PRE-LIVE (1X2) sau/și LIVE (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o singură selecție de minim 50 RON și cu o cotă minimă de 1.5 pe fiecare din meciurile de mai jos (14/01 – 15/01).

Atletico Madrid – Real Betis (14/01, 19:30)

Deportivo – Villarreal (14/01, 21:45)

Sevilla – Real Madrid (15/01, 21:45)

Dacă pariurile eligibile sunt pierzătoare, NetBet îți rambursează întreaga miză plasată în limita cumulată a 100 RON, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți unul dând CLICK AICI

2 Accesează butonul de Înscriere din promoția 100 RON CASHBACK – LA LIGA

1Pariază PRE-LIVE (1X2) sau/și LIVE (orice selecție) pe bilet simplu pe cele 3 partide din La Liga, iar dacă pariurile sunt necâștigătoare, noi îți dăm toți banii înapoi.

NOTĂ: Doar primul pariu pierzător pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu