Alvarez – Golovkin: Lupta pentru titlul WBC la categoria mijlocie iti poate aduce castiguri de senzatie!

Alvarez - Golovkin

Gennady Golovkin si Canelo Alvarez s-au luptat anul trecut pentru titlul WBC la categoria mijlocie. Rezultatul de egalitate a fost unul foarte controversat. Dupa indelungi negocieri, cele mai mari staruri ale categoriei, au acceptat o noua lupta pentru titlu. Este asteptata o noua confruntare echilibrata, dar Betfair iti ofera cotele marite care te vor convinge sa plasezi un pariu pe favoritul tau!

Cum pot beneficia de cotele marite la meciul Alvarez – Golovkin?
  1. Poti profita de aceasta promotie inregistrandu-te folosind codul promotional ZSAN09. Click aici pentru a profita ACUM de oferta.
  2. Daca plasezi primul pariu pe confruntarea pentru titlul WBC la categoria mijlocie, de duminica, 16 septembrie, primesti cote speciale. Victoria lui Alvarez are cota 50 (inainte 2.37), in timp ce pariul pe un succes al lui Golovkin are cota 40 (inainte 1.72).
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare,  inainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2o.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu