Cota 9 Anglia, cota 34 Croatia: Pe cine pariezi in derby-ul Grupei F? Vezi cum poti castiga 850 RON!

Anglia - Croatia
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Luni, incepand cu ora 16:00, se va disputa partida Anglia – Croatia, din cadrul primei etape a Grupei D de la Campionatul European.

Intr-o grupa din care mai fac parte Cehia si Scotia, Anglia si Croatia pornesc cu primele sanse in vederea ocuparii primelor doua pozitii la finalul grupelor si, implicit, la calificarea in urmatoarea faza a competitiei. Totusi, un potential esec in meciul de debut ar putea cantari extrem de mult din punct de vedere moral pentru oricare dintre cele doua echipe.

1.73 este cota normală oferită pentru o victoria Angliei, respectiv cota 5.50 pentru succesul Croatiei. Nu și la 888Sport însă, agenție care oferă cote marite pentru Anglia – Croatia!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum poti profita de oferta?

Fan Anglia sau Croatia, pariază pe cotele mărite pentru meciul de la Euro in doar 3 pași:

  • Deschide-ti cont la 888 Sport prin acest link special (doar astfel esti eligibil pentru promotie)
  • Fa o depunere de cel putin 50 de lei
  • Pariaza pe cotele marite: 9.00 pentru Anglia, 34.00 pentru Croatia. Miza maxima acceptata este 25 RON.
  • Incaseaza-ti Profitul Extra!

Castiga ACUM profitul Extra!

Anglia - Croatia

Anglia – Croatia


Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu