Arsenal – Manchester United: Castiga 150 de lei cu cel mai simplu pariu!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Duminica, incepand cu ora 18:30, se va disputa partida Arsenal – Manchester United, din cadrul rundei cu numarul 30 din Premier League. Formatia norvegianului Ole Gunnar Solkajer vine dupa victoria ISTORICA din Liga Campionilor impotriva celor de la PSG, in vreme ce „tunarii” trec printr-o perioada excelenta, Arsenal reusind sa castige 10 puncte in ultimele 4 etape din Premier League. Acum, poti paria pe cel putin un gol marcat in derby-ul englez: la Betfair, in loc de 1.01, pariul are cota 30 pentru toti clientii noi! Urmeaza pasii indicati si incaseaza-ti banii!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum pot beneficia de cota marita pe Arsenal – Manchester United?

  1. Poţi lua parte in aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIR. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIR plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Real Madrid – FC Barcelona şi alege minim un gol în meci (peste 0.5 goluri marcate).
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. 


Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu