Asigura-ți pariurile pe Liga Campionilor: NetBet iti da inapoi banii pierduti!

Pe 11 și 12 aprilie, are loc turul sferturilor de finală din Champions League. Implică-te și tu în acțiunea celei mai tari competiții europene cu 200 RON asigurare din partea NetBet.

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.50 pe meciurile din din Champions League (11/04 – 12/04).

Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet îți oferă până la 200 RON CASHBACK.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. Nu uita: la NetBet pachetul BONUS de bun venit este in valoare de 200 ron!

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul din promoția 200 RON – Champions League

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție Champions League, iar NetBet îți asigură pariurile în limita a 200 RON.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru cashback.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu