Pariaza pe meciurile din Europa League si primesti complet gratuit o asigurare de 200 RON!

Miercuri se vor disputa cele 4 meciuri retur ale sferturilor de finala din Europa League: Manchester United – Anderlecht, Genk – Celta Vigo, Schalke – Ajax si Besiktas – Lyon.


Cu ocazia sferturilor de finala Netbet sarbatoreste aflarea celor 4 semifinaliste cu o super promotie: asigurare de 200 RON completr gratuit!

Cum pot beneficia de 200 RON complet gratuit in urma intalnirilor din Europa League?

Nimic nu este mai simplu! Trebuie sa pariezi minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.5 pe meciurile din Europa League (20/04). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, Netbet îți ofera până la 200 RON CASHBACK.

Ce pasi trebuie sa urmez?

1Creeaza-ti chiar acum un cont la Netbet.

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul de mai jos.

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție Europa League, iar Netbet îți asigurăm pariurile în limita a 200 RON.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru cashback.


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu