Astazi ai un freebet de 20 de lei!

Daca te-ai inscris in weekend pentru promotiile zilnice de la Fortuna, zi de zi poți câștiga Freebet-uri sau Bonusuri de casino (Free Spins, Golden Chips sau Cash Bonus).

Pentru a putea participa la promoțiile din săptămână, trebuie să dai OPT-IN pe pagina de Promoții în weekendul precedent săptămânii care urmează să înceapă. Exemplu: Pentru promoțiile din săptămâna 27 noiembrie-03 decembrie trebuie să te înscrii în weekendul 24-26 noiembrie.
Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția.

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care au un cont activ pe www.efortuna.ro
Plasează duminică, 03 decembrie, un pariu  de minimum 100 lei, cu minimum 6 evenimente care să însumeze o cotă de minimum 1.5 si primești un Freebet de 20 de lei. Pentru a beneficia de aceasta promotie click  CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția »» Biletul de Duminica
  • Bonusul este acordat după validarea pariului, conform condițiilor enumerate mai sus.
  • Bonusul este acordat sub forma unui FREEBET cu valoarea de 20 lei.
  • Bonusul primit trebuie folosit pe o cotă de maximum 8.00.
  • Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditarea acestuia.
  • Dacă aveți în rulaj un bonus de tip pre-wager, această campanie nu este disponibilă

 

Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția »» Biletul de Duminica

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu