Astazi si maine, NetBet iti asigura pariurile pe Liga Campionilor!

A două săptămână din returul optimilor de finală a început, iar pariorii se așteptăm la noi surprize și întorsături de situație. Însă tu poți sta fără grijă pentru că orice ai paria, biletele tale sunt asigurate.

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.5 pe oricare dintre meciurile din Champions League (14/03 – 15/03).

Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet îți oferiă până la 200 RON CASHBACK în total pentru toate meciurile din Champions League.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum unul dând click aici. Nu uita ca NetBet te intampina cu un pachet de Bun Venit în valoare de 1500 lei!

2 Înscrie-te accesând butonul din promoţia 200 RON Asigurare în Champions League!

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție Champions League, iar Net îți asigură pariurile în limita a 200 RON.

Cotele NetBet pentru meciurile saptamanii in Liga Campionilor: 

cote 200tur

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru cashback.

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu