Atalanta – Real Madrid: Pariază la COTĂ 60 pe victoria oaspeților | Cotă Promo Plus 100!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Atalanta – Real Madrid se va disputa miercuri 24 februarie, incepand cu ora 22:00 în prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor.

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Atalanta – Real Madrid. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta Real Madrid sa castige la cota 60. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei. Pariaza inca 50 RON pe alte evnimente si ai cota Promo Plus 100!

Cum pot paria pe REAL MADRID SA CASTIGE la COTĂ 60?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional Z30N17: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Atalanta – Real Madrid (23/02/2021) si alege REAL MADRID SA CASTIGE
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

REAL MADRID sa castige COTA 60!

Cum pot paria pe REAL MADRID SA CASTIGE la COTĂ PROMO PLUS 100?
  • După ce ai plasat pariul cu cotă îmbunătățită, plasează alte pariuri Sportsbook în valoare de 50 RON pe alte evenimente, la o cotă minimă de 1.5
  • Pariurile pe meciul promoțional nu se iau în considerare pentru cei 50 RON.
  • Pariurile trebuie plasate înainte de începerea meciului promoțional.
  • Dacă plasezi pariuri așa cum se descrie mai sus și câștigi pariul promoțional, vei primi un PARIU BONUS suplimentar în valoare de 200 RON, iar astfel cota va ajunge până la 100!

REAL MADRID sa castige COTA 100!

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu