Campionatul de pariere continua! Profita de ultimele meciuri de la Australian Open pentru a lua o parte din cei 250.000 RON!

Australian Open

Primul turneu de Grand Slam din 2018 ajunge in punctul culminant, urmand sa se decida castigatorii pe tablourile de simplu feminin si masculin. Si, de asemenea, inca se mai joaca turneul  de pariuri Unibet de 250.000 RON, toate pariurile castigatoare din finale aducandu-va sansa de a obţine o parte din masivul fond de premiere.

In plus, Unibet are in continuare o multime de oferte speciale din acest moment pana la inmanarea trofeelor, cu cote speciale şi rambursări de bani dacă jucătorul dvs. cedează în fata presiunii si pierde după ce a condus la două seturi.

Avand în vedere că toate meciurile sunt disponibile pentru pariere si vizionare live la Unibet TV, se pare că jucatorii Unibet au o mulţime de motive sa sarbatoreasca, indiferent de rezultat.

Perioada promoţiei: 8 – 29 ianuarie. Cum funcţionează »»

  • Optaţi pentru înscriere – CLICK AICI!
  • Plasaţi pariuri live sau pre-meci pe turneele ASB Classic, Sydney sau Australian Open (cote de cel puţin 1.40)
  • Doar pariurile câştigătoare sunt luate în considerare la calcularea punctajului total
  • Obţineţi puncte duble la toate pariurile câştigătoare plasate de pe mobil

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu