Australian Open: Până la 1.100 RON FREEBET!

Australian Open! Distrează-te zi de zi cu până la 1.100 RON Freebet la primul turneu de Grand Slam. Nu rata nici un meci și fii câștigător pe bune. Game, set match!

Ce trebuie să faci?
  • Click aici și logheaza-te pe contul tau Luck sau deschide-ti chiar acum unul accesand acest link și ai 100% Freebet până la 500 RON pentru prima depunere de 100 RON sau mai mult. Nu ești fan al sportului? Norocul este de partea ta! Începe distracția la casino cu până la 3.000 RON cash cu rulaj x 1 la primele 3 depuneri.
  • Accesează zilnic secțiunea Depunere și selectează bonusul de 20% Freebet până la 100 RON la o depunere de minim 50 RON. Atenție: freebetul se va credita o dată la 24h. Astfel, dacă un jucător a selectat oferta la ora 1pm, acesta o va putea selecta a doua zi după ora 1pm.
  • Oferta este valabilă începând de luni, 16 ianuarie 2023, până duminică, 29 ianuarie 2023, ora 23.59
  • Freebetul poate fi plasat pe minim patru evenimente cu o cotă minimă de 2 și poate fi folosit doar pe pariuri de tipul 3-way-market.
  • Freebetul are o valabilitate de 7 zile. Toate evenimentele selecționate trebuie să se încheie înainte de expirarea freebetului.
  • Din câștigul obținut în urma plasării pariului gratuit, se scade valoarea freebetului.
  • Selectarea acestor bonusuri la efectuarea uneia dintre depuneri înseamnă acceptarea condiției de rulaj 1x inclusiv pentru suma primita ca bonus.

DEPUNE ACUM!


Pentru mai multe ponturi gratuite de la Australian Open oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Luck.com, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Luck.com


Lasa un comentariu