Australian Open, turul 1: Halep are cota 40 sa o învingă pe Kanepi!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

In faza inaugurala a turneului de Mare Slem de la Melbourne, Simona Halep o va intalni pe Kaia Kanepi, a 70-a clasata in ierarhia mondiala. Estonianca va fi la primul meci oficial disputat, dupa o pauza de mai bine de 4 luni, pricinuita de accidentarea suferita la US Open 2018. Pariaza pe victoria jucatoarei noastre, la cota de 40 propusa de Betfair tuturor noilor clienti!

Cum pot beneficia de cotele mărite?

  1. Poţi lua parte în aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZSAN14. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZSAN14, plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Simona Halep v Kaia Kanepi şi alege sa castige Simona Halep.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu