Barcelona – Deportivo: Cota pe gazde marita de 1.06 la 4.00! Pariaza acum!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Catalanii au ajuns deja la 12 victorii in cele 16 etape disputate de la stratul sezonului. Al 13-lea succes poate veni duminica seara, la capatul meciului cu Deportivo, echipa pe care, nu o data, catalanii au invins-o la diferente umilitoare. Profita de cea mai recenta promotie Betfair adresata noilor clienti si pariaza pe 1 solist in Barcelona – Deportivo, la o cota de 4.00!

Detaliile ofertei – Barcelona castiga cu Deportivo: Cota 4.00
  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat la Betfair folosind codul promotional ZFBN96. Click aici!
  2. Plasezi un pariu pe victorie BARCELONA in meciul cu Deportivo La Coruna (17.12.2017, ora 21:45).  Cota specială este valabilă doar pentru noii clienti Betfair care se inscriu conform acestor indicatii si pentru primul pariu plasat. Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. Poti sa plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luati în considerare pentru cota mărită.
  3. Dacă pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o dată la o cota de 1.20 sau mai mare. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu