Fenormenal: Ai de 4 ori miza daca Barcelona invinge Sevilla!

Barcelona are sapte victorii consecutive pe teren propriu, iar sambata seara intalneste Sevilla. Cota normala de 1.20 pentru victoria Barcelonei pe Camp Nou devine 4.00 pentru toti noii clienti Betfair!

Detaliile ofertei

2. Pariaza: Primeşti cota mărită de 4.00, de la 1.20,  pentru victorie BARCELONA in meciul cu Sevilla (04.11.2017, ora 21:45). Cota specială este valabilă doar pentru noii clienti Betfair si pentru primul pariu plasat. Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poti sa plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luati în considerare pentru cota mărită

3. Câştigă: Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat doar o data, la o cota de 1.20 sau mai mare. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

barcelona - sevilla

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu