Ocoleste ghinionul! Multiplica-ti miza de zece ori, chiar daca un eveniment este pierzator!

Nu rareori se intampla ca un bilet foarte inspirat sa fie pierdut ca urmare a unui moment de nesansa sau a unui singur pronostic gresit. Ocoleste ghinionul cu aceasta oferta!


Extra 200, de la Baumbet!

Toti membrii Baumbet sunt premiati! Castigi de 10 ori miza daca unul din evenimente este necastigator! Participa la promotie toate biletele cu cota finala mai mare sau egala cu 200. Un singur eveniment trebuie sa fie pierzator de pe bilet (daca doua sau mai multe evenimente sunt pierzatoare oferta Extra 200 nu mai este valabila).

In cazul in care unul sau mai multe evenimente de pe tichet primesc din motive enumerate in regulament cota 1, regula de mai sus se va pastra si se va aplica doar biletelor ce au cota minima 200 pe bilet dupa aplicarea cotei 1 evenimentelor in cauza.

Pentru a primi acest castig trebuie ca pe tichet sa existe doar cote de evenimente mai mici de 10.00.

In cazul in care un bilet indeplineste conditiile pentru Pariul Sansa dar si pentru Extra 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

Nu esti inca membru Baumbet? Nu mai pierde timpul! profita de oferta actuala de bun venit! Ai bonus de 100% la prima depunere pana la 500 RON!

baumbet extra 200

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu