Bayern – Dusseldorf: 5 lei pariați pe victoria gazdelor îți aduc un câștig de 150 lei!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Dupa victoria cu Dortmund, Bayern Munchen este foarte aproape de un nou titlu in Bundesliga. Sambata, 30 mai, incepand cu ora 19:30, formatia antrenata de Hans-Dieter Flick o va intalni pe Dusseldorf, partida in care Lewandowski si compania pornesc mari favorit’i la castigarea celor 3 puncte!

Betfair vine cu o oferă specială pentru duelul Bayern – Dusseldorf. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta 1 solist, la cota 30. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe Bayern Muncheng la cota 30?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNPU: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Bayern – Dusseldorf (30/05/2020.) si alege sa castigeBayern Munchen
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariază pe Bayern Munchen la cotă 30!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu