Bayern – Frankfurt: 5 lei pariati pe victoria gazdelor iti aduc un castig de 175 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Bayern are toate motivele să forțeze în jocul cu Eintracht. Bavarezii au o revanșă de luat după umilitorul 1-5 din tur, într-un perioadă a stagiunii în care fiecare punct este esențial în lupta pentru titlu. În plus, marți seară, în deschiderea etapei a 27-a, Bayern va evolua în unul dintre cele mai dificile meciurile ale sezonului, ”clasicul” cu Dortmund de pe ”Westfalenstadion”.

Betfair vine cu o oferă specială pentru derby-ul Bayern Munchen – Frankfurt. Toți noii clienți ai agenției pot paria pe varianta 1 solist, la cota 35. Miza maximă admisă în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe Bayern Munchen la cota 35?
  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNPQ: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plaseaza primul tau pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Bayern Munchen – Eintracht Frankfurt (23/05/2020.) si alege sa castige Bayern Munchen
  3. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Pariaza pe Bayern Munchen la cota 35!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu