Beneficiaza acum de un PARIU GRATUIT LIVE de 30 lei pentru Barcelona – Real Madrid: Pe cine pui banii?

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

El Clasico – meciul etalon al fotbalului de top! Un nou episod al celui mai puternic duel din fotbalul modern este gata de start! Primul Barcelona – Real Madrid se joaca in mansa tur a Supercupei Spaniei, duminica, pe Camp Nou. 

Cum primesc pariul gratuit:

Inregistreaza-te la Winmasters – Revendică bonusul de înregistrare de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazinou PLUS 40 RON Voucher Pariu Gratuit!

Cum primesți pariul gratuit

  1. Clic pe butonul PARTICIP din promotia Liga 1 –BARCELONA – REAL MADRIDSuperCups Live FreebetDoar astfel te poți înscrie la promoție.
  2. Plasează un pariu simplu, pre-meci, pe meciul BARCELONA – REAL MADRID ( miză min. 100 RON , cotă min 1.75)
  3. Primești un pariu gratuit LIVE de 30 RON pentru meciul BARCELONA – REAL MADRID! Pariul gratuit trebuie plasat pe un bilet simplu, LIVE, la cotă min 2.00. Câștigul maxim provenit din acest pariu gratuit este de 75 RON. Dacă utilizatorul plasează o sumă mai mică decât suma totală a pariului gratuit, restul sumei va fi anulat iar eventualele câștiguri se vor calcula în funcție de suma plasată.

Profită de ofertă și ia-ți voucherul Pariu gratuit!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu