Pariaza pe debyul Angliei, la super-cote, cu Betfair!

betfair

Weekendul acesta este programata runda cu numarul 21 din Premier League, una dintre cele asteptate de fanii fotbalului inca de la inceputul sezonului. Duminica avem super-derby: Manchester United – Liverpool.

Cu aceasta ocazie, Betfair ofera sansa unui castig fenomenal, acordand cote extraordinare clientilor noi ce pariaza pe victoria uneia dintre echipe. Astfel, puteti paria pe victoria lui United la o cota de 8.00 sau pe victoria lui Liverpool pentru cota 10.00.

 1. Înscrie-te
  Înregistrează-te folosind codul promoţional ZSKM89 – click aici.
 2. Pariază
  Primeşti cotele mărite de 8.0 pentru Man United v 10.0 Liverpool. Dacă pariul tău este necâştigător, noi îţi returnăm miza (până la 50 RON) sub formă de bonus. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
 3. Câştigă
  Miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Pot să iau parte?
 1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZSKM89.
 2. Plasezi un pariu pe Manchester United sau Liverpool. Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
 3. Miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o dată. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.
 4. Contul trebuie sa fie înregistrat în România.
 5. Nu poţi lua parte dacă în acest moment ai sau ai avut un alt cont Betfair.
 6. Poţi participa cu un singur cont. În cazul în care ai folosit mai mult de un cont pentru a participa în această promoţie ne rezervăm dreptul de a anula orice câştiguri pe contul duplicat.

Cum voi beneficia de cotele mărite?
 1. Înregistrează contul Betfair folosind codul promotional.
 2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Manchester United vs Liverpool şi alege să câştige Manchester United sau Liverpool.
 3. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute).
 4. Miza maximă care se califică este de 50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită.
 5. Pariurile plasate pe Exchange sau pe bilet cu selecţii multiple pe Sportsbook nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie.
 6. Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se vor mai calificate în această promoţie.
 7. În momentul în care pariul este soluţionat câştigurile obţinute din cota normal vor fi transferate în portofelul principal.
 8. Apoi, câştigurile obţinute din cotele mărite vor fi transferate în portofelul de bonus în maxim 24 de ore de la soluţionarea pariului.
 9. Dacă pariul tău calificat este pierzător, îţi vom returna miza (maxim 50 RON) ca bonus.

Cum pot să folosesc bonusul?
 1. Bonusul este valid timp de 90 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul 1 dată înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată.
 2. Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii.
 3. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 4. Nu vei putea folosi bonusul pentru pariuri Exchange sau la cota mai mică de 1.2, iar aceste pariuri nu vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 5. Dacă plasezi mai multe pariuri pe aceaşi piaţă, pe acelaşi eveniment,, doar primul pariu va fi luat în considerare.
 6. Dacă ai unul sau mai multe bonusuri active pentru contul tău, orice pariu care respectă cerinţele bonusului va folosi automat fonduri bonus.
 7. Te rugăm să reţii că orice pariu plasat din fonduri bonus trebuie să fie soluţionat înainte ca bonusul să expire.
 8. Vei primi bonusul şi toate profiturile generate (cu excepţia mizei) în portofelul principal în momentul în care cerinţele de rulaj au fost îndeplinite şi toate pariurile au fost soluţionate. Atunci vei avea control deplin asupra bonsului şi profiturilor generate de acesta.
 9. Dacă ai orice neclaritate despre ceea ce trebuie să faci sau vrei să reciteşti termenii şi condiţiile, poţi oricând să accesezi pagina de promoţii şi să dai click pe promoţie sau să vizualizezi bonusul apăsând pe Balanţa contului în partea din dreapta sus a paginii. Acolo, bonusurile şi sumele de bonus vor fi listate sub Portofel Bonus.
 10. Pariurile plasate din fondurile bonus obţinute din această promoţie nu vor avea miza returnată ex: doar profitul va fi returnat în portofelul principal.

Sunt şi alte lucruri pe care trebuie să le ţin minte?
 1. Bonusul este valid timp de 90 de zile de la creditare. În cazul în care nu vei îndeplini cerinţele de rulaj În 90 de zile, bonusul şi câştigurile generate nu vor mai putea fi transferate în portofelul principal.
 2. Dacă unul din pariurile plasate din fonduri bonus este anulat, vei primi miza înapoi în portofelul de bonus. În acest caz pariul tău nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 3. Vei putea folosi Cash Out pentru pariurile plasate din fonduri bonus dar acestea nu vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 4. Poţi să ai mai multe bonusuri pe contul tău în acelaşi timp, dar doar unul poate să fie activ. Acest lucru înseamnă că primul bonus acordat va fi primul bonus folosit.
 5. Betfair îşi rezervă dreptul de a încheia această promoţie în orice moment.
 6. Termenii şi condiţiile standard Betfair se aplică.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu