Bilet asigurat in limita a 50 RON! Pariaza fara risc o data pe saptamana » Vezi cum poti primi Freebet-uri de 50 RON!

Bilet asigurat - 50 RON
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

Te-ai saturat sa pierzi la un singur meci? Stim cum e! De aceea, iti prezentam cea mai tare oferta prin care poti paria un bilet asigurat in fiecare saptamana! Acum, Netbet iti ofera in fiecare saptamana un FREEBET SAPTAMANAL daca biletul tau cu minim 5 selectii din fotbal este pierdut din cauza unui singur meci!

Ce trebuie sa fac sa pariez un bilet asigurat?

Plasează un bilet combo cu minim 5 selecții în valoare de cel puțin 20 RON și o cotă minimă de 1.4 / fiecare selecție pe meciuri de fotbal!
Dacă biletul tău este pierdut la un meci, NetBet îți returnează miza sub forma unui FREEBET de până la 50 RON pe care îl poți juca pe un bilet LIVE sau PRE-LIVE cu selecții din orice sport.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

Cum pot beneficia de oferta?
  • Intra in contul tau Netbet – daca nu ai unul, deschide-ti unul prin acest link special;
  • Plasează un pariu combo de min. 20 RON cu cel puțin 5 selecții PRE-LIVE și cota min. 1.4 / selecție pe meciurile de fotbal.
  • Dacă pariul tău este pierdut din cauza unui singur meci, vei primi un FREEBET care va putea fi plasat plasat pe un bilet combo sau single cu selecții din orice sport în 24 de ore de la creditarea acestuia.

Notă: Pentru a participa la promoție înscrierea nu este necesară. Jucătorii trebuie să acceseze butonul ”Accept” din fereastra pop-up ce va apărea după ce biletul este finalizat și pariurile sunt stabilite.

Pariaza ACUM un Bilet Asigurat!!

Bilet asigurat - 50 RON

Bilet asigurat – 50 RON

 


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu