BLACK FRIDAY: 555 ROTIRI GRATUITE fără depunere la înregistrare doar pe 10 noiembrie 2023!

BLACK FRIDAY »» La Betano, ofertele sunt pe măsură, iar rotirile gratuite sunt la ele acasă. Deschide un cont nou la Betano pe 10 noiembrie 2023 și beneficiază de 555 ROTIRI GRATUITE la Gates of Olympus INSTANT, GARANTAT, fără depunere.

Ce trebuie să faci?

JOACĂ GRATUIT!

  • Oferta este valabilă de BLACK FRIDAY, doar pe 10 noiembrie (00:00 – 23:59) , DOAR pe Betano, și poți beneficia de ea o singură dată, la crearea unui cont nou.
  • După ce îndeplinești condițiile ofertei, vei primi bonusul de tip Rotiri Gratuite în contul tău de joc, valabile pe o perioadă de 7 zile de la data acordării acestora în contul de joc. În cazul în care Rotirile Gratuite nu sunt folosite în perioada de valabilitate, ele expiră.

Vezi ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu