Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

bonus exlusiv betfair

Inregistreaza-te la Betfair pentru a beneficia de un bonus de pana la 450 RON! Pasii sunt simpli!

Bonus exclusiv Betfair! Cum profiti de el?
1. Inscrie-te

Înregistrează-te folosind codul promoţional ZSKABL.

2. Depune

Depune suma pentru care vrei să primeşti bonus. Ţine minte că doar depunerile cu cardul sunt eligibile pentru această promoţie.

3. Revendica

Navighează la pagina promoţiei şi aplică pentru bonusul de 50% (până la 450 RON) – se aplică un rulaj de 4 ori pentru suma totală de bonus (fonduri proprii + suma bonus)

Termenii şi condiţiile ofertei pe scurt:

  • Va trebui să aveţi pariuri soluţionate (excluzând cele închise înainte de final prin Cashout) în valoare de 4 ori bonusul acordat si suma folosită din fondurile proprii înainte de a face o retragere.
  • Prima dată va fi folosită suma adăugată din fondurile proprii, în cazul în care veţi anula bonusul, veţi primi înapoi doar suma rămasă din fondurile proprii, care va fi transferată în portofelul principal
  • Pariurile care nu conţin cel puţin o selecţie cu o cotă mai mare sau egală cu 1.60, nu vor fi calculate la cerinţele de rulaj.
  • Nu veţi avea posibilitea de a retrage bonusul sau câştigurile obţinute din bonus dacă nu îndepliniţi cerinţele de rulaj în maximum 90 de zile.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu