Bucură-te de două Pariuri gratuite pentru Liga Campionilor și Europa League

La Unibet fotbalul spectaculos este sărbătorit cu oferte pe măsură, așa că pentru zilele cu meciuri din Liga Campionilor această casă de pariuri ți-a pregătit o promoție absolut specială!

Pariază pre-meci sau live minim 50 RON pe meciurile de marți din Liga Campionilor, iar Unibet îți oferă un Pariu gratuit de 25 RON pentru meciurile de miercuri din Liga Campionilor.

În plus, Unibet a extins oferta și pentru ziua de miercuri, astfel dacă pariezi 50 RON pe meciurile de miercuri din Liga Campionilor, ai din partea Unibet un Pariu gratuit de 25 RON valabil pentru meciurile de joi din Europa League sau Europa Conference League.

Ce am de făcut?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

DESCHIDE CONT

Cum se joacă?
  • Trebuie să activezi această ofertă din secțiunea de Bonusuri a contului tău.
  • Plasează un pariu de minim 50 RON pe meciurile de marți și/sau miercuri din Liga Campionilor
  • Cote minime eligibile: 1.80
  • Vei primi un Pariu gratuit de 25 RON, valabil pentru meciurile de miercuri din Liga Campionilor (dacă pariezi marți), respectiv pentru meciurile de joi din Europa League sau Europa Conference League (dacă pariezi miercuri)
  • Jucătorii pot primi maxim două pariuri gratuite pe săptămână

ACTIVEAZA OFERTA

Nu uita că la Unibet avem promoții pentru toate tipurile de jucători:

– Cu Combo Booster îți poți mări câștigurile la multiple cu până la 50%;

– Cu Uniboost ai câștiguri suplimentare de 10% pentru cinci pariuri live diferite pe fotbal și tenis;

– La Extragerile noastre cu premii săptămânale, poți câștiga o Tesla și alte premii în cash, rotiri gratuite și multe altele cu un singur pariu de minim 50 RON;

– La Party-ul nostru aniversar de 125.000 RONpoți câștiga 5.000 RON cash dacă pariezi minim 25 RON în fiecare lună.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu