Pariu gratuit de 50 lei la fotbal în fiecare weekend!

Pariu gratuit de 50 lei

Pariu gratuit de 50 lei! Weekendurile sunt făcute să te bucuri de fotbal, cu noua promoție de top de la Unibet!

Plasează patru pariuri live de minim 25 RON fiecare pe Liga1, la cota minimă de 1.40, de Vineri până Luni, iar Unibet îți oferă un Pariu gratuit de 50 RON, valabil pentru orice meci de fotbal.

Bucură-te de meciurile atractive de Vineri și până Luni și profită de recompensa din partea Unibet!

Ce trebuie să fac?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Cum se joacă:
  • Plasează 4 pariuri live pe Liga1 x 25 RON fiecare de Vineri până Luni, inclusiv
  • Cote minimă per selecție: 1.40
  • Odată ce ultimul pariu live eligibil a fost stabilit, vei primi un Pariu gratuit de 50 RON, valabil pentru orice selecție din fotbal

Ia pariul gratuit


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu