FCSB – Viitorul: Pariaza acum pe victoria gazdelor la o cota incredibila de 22.00!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Duminica, incepand cu ora 20:45, se va disputa partida FCSB – Viitorul, din cadrul primei runde din play-off-ul Ligii 1. Dupa infrangerea suferita in cupa cu Hermmanstadt, „ros-alabastrii” sunt nevoiti sa-si „spele” rusinea in campionat, unde Gigi Becali a conditionat ramanerea lui Dica la echipa cu castigatarea titlului de campionata. Astfel, orice pas gresit in play-off ar putea fi decisiv, mai ales in situatia in care CFR Cluj nu se va incurca. In aceste conditii, FCSB va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a obtine victoria in fata Viitorului, formatie in fata cariera nu a cedat pe teren propriu in ultimele 7 partide. Acum, poti paria pe victoria FCSB-ului la o cota de 22.00 propusa de Betfair tuturor noilor clienti!


Cum pot beneficia de cotele mărite pentru FCSB – Viitorul?
  1. Inregistreaza contul Betfair folosind codul promotional ZFBNBM: Click aici! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei FCSB – Viitorul şi alege sa se castige FCSB. Pariul tau trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute) la cota normala (1,66)
  3. Miza maximă care se califică este de 50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 50 RON. Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie.
  4. Dacă pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o singura data, la o cota de doar 1.2 sau mai mare. Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu