Cadou de la Unibet: Recomanda un prieten pentru finala Champions League si primesti un pariu gratuit de 50 RON!

Stim ca cel mai bine te simti atunci cand urmaresti meciurile echipei favorite alaturi de prietenii tai. La Unibet, te recompensam pentru ca alegi sa traiesti spectacolul si adrenalina competitiilor sportive alaturi de apropiati!

Pentru a sarbatori finala Champions League din acest an, ti-am pregatit o surpriza: recomanda un prieten pana pe 5 iunie si primesti un pariu gratuit de 50 de RON cand acesta efectueaza prima depunere la Unibet. Pariurile gratuite vor fi creditate in contul tau in maxim 72 de ore de la efectuarea depunerilor in contul prietenilor tai. In plus, poti primi pana la 750 de RON pentru maxim 5 prieteni recomandati, adica 150 pentru fiecare cont nou deschis si alimentat de catre amicii tai!

Cum functioneaza !

promo1

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau Unibet, sectiunea Bonusuri si sa trimiti invitatii e-mailuri cu invitatii prietenilor tai. Odata inregistrati, ei vor beneficia de oferta de bun venit de la Unibet, care include un pariu fara risc de pana la 250 RON. In plus, primesc si 20 de runde gratuite la Super Flip Mobile!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu