Calendarul Advent: Câștigă 250.000 RON cu derby-ul Manchester!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Calendarul Advent Unibet revine cu mai multe premii în acest an, mai multe surprize pentru jucătorii Unibet! Agentia a pregatit 24 de zile – în fiecare zi un nou Cadou din partea Unibet, o noua Promotie!

Cum particip?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele pana pe data de 25 decembrie pe contul tau Unibet si ia-ti premiul! Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Câștigă 250.000 RON cu derby-ul Manchester

Miercuri Unibet a oferit pariuri gratuite pentru derby-ul Merseyside. Azi este rândul derby-ului Manchester și poți câștiga un premiu de 250.000 RON cash!

Participarea este gratuită, trebuie doar să pronostichezi corect cine va marca primul gol și în ce minut va fi marcat acesta în meciul de azi dintre Manchester City și Manchester United și poți câștiga premiul imens în cash.

Ca și data trecută, nu trebuie să susții niciuna din echipe pentru a fi recompensat.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu