Calendarul Advent Unibet la Start! Bonus special de Ziua Nationala a Romaniei »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Calendarul Advent Unibet revine cu mai multe premii în acest an, mai multe surprize pentru jucătorii Unibet! Agentia a pregatit 24 de zile – în fiecare zi un nou Cadou din partea Unibet, o nouă Promoție!

Cum particip?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele 24 de zile pe contul tau Unibet si ia-ti premiul! Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori. Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Prima zi din Calendarul Advent, primul cadou – 1 Decembrie!

La Unibet România suntem mândri să sărbătorim Ziua Națională alături de jucătorii noștri. Așadar, ca de la jucători pentru jucători, v-am pregătit un Pariu gratuit de 20 RON pentru această zi specială!

Tot ce trebuie să faci este să pariezi minim 50 RON pe meciul Atlético Madrid – Barcelona din această seară și vei primi recompensa Unibet! 

La mulți ani tuturor românilor!

Și încă ceva – nu uita să revii și mâine pentru o altă surpriză festivă!

Advent Unibet – 24 de zile de premii! Participa si tu!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu