Calendarul Advent, Ziua 2: Castiga cu Secrets of Christmas!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Calendarul Advent Unibet revine cu mai multe premii în acest an, mai multe surprize pentru jucătorii Unibet! Agentia a pregatit 24 de zile – în fiecare zi un nou Cadou din partea Unibet, o noua Promotie!

Cum particip?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele 24 de zile pe contul tau Unibet si ia-ti premiul! Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Calendarul Advent, Ziua 2: Alege-ți cadoul și câștigă rotiri gratuite

Furtuna de premii continuă, iar azi începem să îți dezvăluim  din secretele Crăciunului !

La 19 incepe ora norocoasa! Deschide slotul Secrets of Christmas și alege-ti un cadou – poti câștiga automat până la 10 rotiri gratuite pentru și mai multă distracție de iarnă în cazinoul Unibet!

Oare care va fi oferta specială din ziua a treia? Revino mâine și află!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu