Calendarul Festiv Unibet 2021: Premii pentru tine zi de zi!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Inca o luna decembrie cu premii oferite zi de zi de Unibet, in Calendarul Festiv! Deschide zilnic cadoul tau si vezi ce a ai câștigat!

Cum pot participa la Calendarul festiv 2021?

Foarte simplu! Logheaza-te zilnic in urmatoarele pana pe data de 24 decembrie pe contul tau Unibet si ia-ti premiul!

Daca inca nu ai un cont la Unibet, castigi de doua ori! Pentru ca daca iti deschizi acum un cont, utilizand acest link special, beneficiezi automat si de bonusul de 300 lei oferit de Unibet!

Zilnic te asteapta un nou premiu! Acceseaza Calendarul festiv si vezi ce cadou ai primit! Castiga pariuri gratuite, mii de runde la sloturi si ale cadouri extraordinare!

Aici ai un cadou!

Depune si ai 50% bonus, până la 50 RON

Începem Luna Cadourilor în mare stil, iar pentru astăzi ți-am pregătit un bonus la depunere.

Oferta e una simplă, dreptă la țintă. Primești 50% din valoarea depunerii, bani bonus până la maximum 50 RON.

În fiecare zi, până la Crăciun ți-am pregătit câte o surpriză. Nu uita să o verifici și pe cea de mâine!

 

 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu