Campionatul României s-a întors cu surprize la Fortuna!

Liga 1 se reia  in aceasta saptamana cu dueluri extrem de interesante si importante pentru configuratia ierarhiei, atat la varf, cat si in partea sa inferioara. Din prima categorie fac parte intalnirile CFR – FCSB si Dinamo – Viitorul, dar de urmarit sunt si confruntarile Astra – Tg.Mures, Botosani – Chiajna sau Pandurii – CSMS Iasi, in care vor fi implicate 3 formatii ce inca mai spera la un loc de play-off.

Pormotia Fortuna – Freebet pentru Liga 1

Promoția se adreseaza excusiv pariurilor plasate pe meciurile din Liga 1. La fiecare 3 pariuri pierdute pe meciurile din Liga 1 vei primi un Freebet în valoare de 10 lei.

Valoarea pariurilor pierdute pe Liga 1 trebuie să fie de minimum 10 lei. În promoție se încadrează atât biletele cu un singur eveniment, cât și cele cu mai multe evenimente, dar, ATENTIE!, in promoție se încadrează doar biletele care conțin EXCLUSIV meciuri din Liga 1. Dacă pe bilet se află și evenimente care nu fac parte din Liga 1, acesta nu se va încadra la promoție. De asemenea, in promoție se încadrează atât pariurile LIVE, cât și cele PRE-MATCH.

Click aici pentru a-ti deschide acum un cont la eFortuna – Te asteapta un pariu fara risc pana la 300 ron!
  • În contul fiecărui utilizator se pot încărca maximum 5 bonusuri „Freebet pentru Liga 1”.
  • Dacă aveți mai multe pariuri cu același eveniment, doar primul validat se va încadra la promoție!
  • Freebet-ul este încărcat în cont doar după ce toate meciurile de pe biletele care se încadrează la promoție au fost validate.
  • La această promoție se încadrează doar pariurile plasate pe bani reali.
  • Dacă sunteți în cursul unui rulaj al unui bonus de tip pre-wager, promoția aceasta nu este valabilă decât după ce ați terminat de rulat bonusul respectiv.
  • Această promoție este valabilă pentru toate partidele din sezonul regulat 2016-2017 din Liga 1.
  • Freebet-ul primit poate fi folosit la o cotă maximă de 8.00.
  • Freebet-ul primit trebuie folosit în termen de 7 zile din momentul în care a fost încărcat în cont.
Liga 1, etapa a 22-a, cote Fortuna:

l1f

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu