Cashback de 150 lei de la NetBet pentru pariurile pe etapa din La Liga!

Etapa 31 din La Liga începe pe 7 aprilie, iar tu poți urmări partidele din campionatul spaniol la NetBet TV pe mobil sau desktop în timp ce te bucuri de 150 RON asigurare pentru pariurile LIVE oferita de NetBet.

Plasează cel puțin 3 bilete simple LIVE (orice tip de pariu) cu o singură selecție de minim 50 RON și cu o cotă minimă de 1.5 pe meciuri distincte din Etapa 31, La Liga (07/04 – 10/04).

Dacă ai pariuri pierzătoare, noi îți rambursăm întreaga miză plasată în limita cumulată a 150 RON, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul din promotia 150 RON CASHBACK – LA LIGA

1 Pariază live (orice tip de pariu) cu o singură selecție și cotă minimă 1.5 pe 3 partide din La Liga, iar dacă pariurile sunt necâștigătoare, de la NetBet ai 150 RON CASHBACK.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru CASHBACK.

la liga cas

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu