Cashback de pana la 100 lei oferit de NetBet pentru CSM Bucuresti – Vardar! Asigura-ti pariurile pe duelul din Final4!

Pe 6 mai, campioana din 2016, CSM București, își apără titlul în Liga Campionilor. Uita-te GRATUIT la meci pe NetBet TV si fii alături de fetele noastre în timp ce te bucuri de 100 RON asigurare oferita de agentia NetBet!

Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu pre-live sau live de minim 50 RON cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.5 pe victoria CSM București în confruntarea cu Vardar Skopje (06/05, 18:45). Dacă pariul e pierzător, noi îți rambursăm întreaga miză plasată în limita a 100 RON, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. Nu uita ca in pachetul-bonus de bun venit oferit de NetBet te așteaptă 1500 ron GRATUIȚI pentru pariurile tale!

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția 100 RON CASHBACK – CSM București.

1 Pariază pre-live sau live pe bilet simplu cu o singură selecție pe CSM București și cotă minimă de 1.5, iar dacă pariul e necâștigător, NetBet îți dă toți banii înapoi. Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 06/05, 20:59 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.

Exemplu:
CSM Bucuresti – Vardar
Pariul tau: 1 solist la cota 2.30 oferita de NetBet
Miza: 100 lei
Meciul se termina X sau 2. Pariul tau este pierdut, insa NetBet iti returneaza intreaga suma mizata!
O poti retrage dupa ce ai indeplinit conditiile de rulare a bonusului prezentate.

NOTĂ: Doar primul pariu pre-live pe bilet simplu pe victoria româncelor va fi luat în considerare și e eligibil pentru CASHBACK.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu