Câștigă 25 RON Pariu Gratuit Liga Campionilor!

Câștigă 25 RON Pariu Gratuit Liga Campionilor!

Sezonul 23/24 al Ligii Campionilor este la orizont și pentru a te bucura la maxim de acțiune, Unibet ți-a pregătit o ofertă excelentă! Câștigă 25 RON Pariu Gratuit Liga Campionilor!

Pariază minim 50 RON pe orice meci din Liga Campionilor prin funcția Creare Pariu și primești un pariu gratuit de 25 RON pe care să îl folosești pe fotbal, tot pentru o selecție prin ”Creare pariu”.
Fie că ești un fan înrăit al fotbalului sau pur și simplu vrei să adaugi emoție și adrenalină, la Unibet ești acoperit – ai cele mai bune oferte de pariere”

Ce am de făcut?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide imediat unul, utilizând acest link special. Automat poți beneficia de Bonus de Bun Venit Unibet: 300 lei Pariu fără Risc + 200 Rotiri Gratuite EGT

DESCHIDE CONT

Cum se joacă
  • Activează oferta din secțiunea ”Bonusuri”
  • Plasează un pariu pre-meci de minim 50 RON prin funcția ”Creare pariu” pe orice meci din Liga Campionilor, până pe 20 Septembrie 2023, ora 23:59 CET
  • Cota minima a selectiei prin ”Creare pariu” este de 3. Orice alta selectie de pe tichet trebuie sa aiba de asemenea cota minima de 3.
  • Vei primi un pariu gratuit de 25 RON pentru functia ”Creare pariu”, pentru orice eveniment din fotbal

ACTIVEAZĂ OFERTA

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu