Castigă 5 mingi oficiale semnate de Steaua Bucuresti »» Ai aici detaliile!

În fiecare lună pe NetBet, pariurile sportive îți pot aduce gratuit o minge oficială cu autografulîntregii echipe Steaua București.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi 10 pariuri cu o singură selecție pe bilet și cu o valoare individuală de minim 50 RON. Atât pariurile pre-live, cât și live plasate în luna ianuarie sunt eligibile pentru această promoție, așa că totul e în mâinile tale.

NetBet pune la bătaie 5 mingi oficiale cu autograf care vor ajunge la 5 fericiți jucători în urma unei trageri la sorți ce va avea loc pe 1 februarie 2017.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici

2 Plasează în luna septembrie minim 10 pariuri pre-live (1X2) sau/și live pe bilete simple cu o singură selecție.

1 Înscrie-te la promoție până pe 31 ianuarie și așteaptă să vezi dacă te afli printre câștigători.

NOTĂ: Se vor lua în considerare doar pariurile plasate în perioada 1 ianuarie – 31 ianuarie.

Termeni si conditii:

  • Un jucător trebuie să plaseze minim 10 pariuri pre-live sau/și live cu o singură selecție pe bilet simplu și o valoare individuală de minim 50 RON.
  • Se vor lua în considerare pariurile plasate în perioada 1 ianuarie – 31 ianuarie 2017, 23:59 GMT.
  • Premiile promoției sunt 5 mingi oficiale semnate de echipa Steaua București. Acestea se vor oferi la 5 jucători eligibili în urma unei trageri la sorți organizată pe 1 februarie 2017.
  • Mingiile au minim de 18 autografe ale jucătorilor Steaua București.
  • Tragerea la sorți se va face prin intermediul site-ului random.org, iar câștigătorii se vor anunța pe site și vor fi contactați telefonic de un reprezentant NetBet pentru le oferi mai multe detalii despre cum pot intra în posesia premiului.
  • Pentru a participa la tragerea la sorți, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 31/01, 23:59 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, jucătorii nu vor putea participa la tragerea la sorți.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.
  • Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.
  • NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu